Detta är Gardsby Hundservice

Clas Gardsby

Vi lär inte hunden något den redan kan och är bättre än oss på!


Välkommen till Gardsby Hundservice och till Clas, din erfarna och passionerade partner inom hundträning som konsulttjänster. Vi erbjuder en rad kurser och utbildningar, samt specialiserade tjänster som hundförare, eftersök och instruktör för workshops, kurser och tematräningar. Våra workshops ger dig möjlighet att kombinera teori och praktik, genom grupparbeten och reflektion för att dela erfarenheter och utvecklas tillsammans. Exempel på våra workshops inkluderar ämnen som "H.I.T.I.T." , stresshantering, scenarion och mikrometeorologi med fokus på hundens nos och klimatet.

För de som vill fördjupa sina kunskaper erbjuder vi temakurser som är skräddarsydda efter önskemål och behov. Exempel på temakurser inkluderar inkallning, target och aktiv/passiv markering, tävlingsträning samt hantering av hundmöten. Vi strävar efter att erbjuda anpassade träningspass och kurser som ger dig de verktyg du behöver för att fortsätta utveckla och förfina din hunds färdigheter inom olika områden.

För att bygga en stark grund och skapa samspel med din hund erbjuder vi även kurser inom vardagslydnad. Våra kurser är uppdelade i olika nivåer, från valp till fortsättningskurser, där vi fokuserar på att lägga grunden för en stabil relation och träning med din hund. Genom att tränas för en stabil vardag med högre krav och att tackla mer komplexa utmaningar, kan du och din hund fortsätta utvecklas och växa tillsammans.

Utöver det erbjuder vi också specialiserade kurser inom specialsök och Nosework, där vi tar inspiration från USA och fokuserar på hundens naturliga instinkter. Våra kurser inom Nosework introducerar din hund till den fascinerande världen av K9 Nosework® och hjälper er att bygga en stark grund och vårda hundens naturliga instinkter. Genom att ta er träning till nästa nivå med fortsatt träning och avancerade strategier, kan ni utvecklas och möta mer komplexa doftutmaningar. Vi erbjuder även avancerade kurser för att förfina din hunds färdigheter och förbereda er inför tävlingar på högre nivå.

Som hundkonsult ser vi fördelarna med att samverka och samarbeta. Vi kommer gärna till er för att konsultera våra instruktörer eller hundförare och erbjuder kurser och utbildningar som kan hållas på plats. Dessutom erbjuder vi eftersökstjänster, där vi kan hjälpa till med att söka efter skadedjur, insekter eller försvunna individer, djur och personer om det behövs.

Välkommen till Gardsby Hundservice

gardsbyhundservice@gmail.com